Jouw privacy is onze prioriteit

Privacy is uiterst belangrijk voor Prior-IT. Maar een goede dienstverlening is dat ook. En om die te kunnen verbeteren hebben wij enkele statistieken nodig over onze gebruikers. Je bent uiteraard niet verplicht om ons toestemming te geven om statistieken te bewaren over jou en je gedrag op onze website, maar we zouden het wel appreciëren moest je dit willen doen. Welke statistieken we bijhouden, waarom, en wie daar toegang toe heeft kan je terugvinden in onze privacyverklaring.

Het Prior-IT TeamHet Prior-IT Team
Over Ons
Onze missie

Prior-IT heeft zich als doel gesteld om innovatieve en gebruiksvriendelijke software aan te bieden binnen de gezondheidszorg. Sinds 2015 werken we nauw samen met ziekenhuizen, overheden en andere stakeholders binnen de gezondheidszorg om de kloof tussen technische innovaties en noden binnen de zorg te sluiten. Kwaliteit, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid staan daarbij voorop. De combinatie van jarenlange medische ervaring van de oprichtende artsen, aangevuld door een dynamisch team van developers gespecialiseerd in de zorgsector, leiden tot de innovatieve producten en services die Prior-IT aanbiedt.

Onze waarden
Maatwerk

Steeds in overleg en volgens de verwachtingen van de klant.

Gebruiksvriendelijkheid

Een intuïtieve en aangename gebruikservaring is onze prioriteit.

Databeveiliging

Door onze technische expertise is je data steeds veilig en zijn onze systemen solide en redundant.

Medische expertise

Onze experten zorgen voor een fit tussen de huidige technische mogelijkheden en de uitdagingen in de medische sector.

Vertel ons over jouw project

Wij hebben een divers team van experten dat altijd klaar staat voor nieuwe uitdagingen. Kom gerust eens langs om jouw project te bespreken bij een warme tas koffie.

Contacteer ons