Ons team

Dr. Steven Vercammen

CEO
Steven Vercammen heeft een Masterdiploma in Disaster Medicine and Management, behaald aan de Universiteit van Philadelphia. Bovenop zijn algemene medische kennis heeft hij reeds veel ervaring opgebouwd over en een heel sociaal netwerk opgebouwd binnen de wereld van crisisbeheer en rampenbestrijding. Binnen het bedrijf neemt Steven vooral de administratieve en organisatorische rol op zich.

Dr. Johan Wouters

CTO
Johan Wouters behaalde een masterdiploma burgerlijk ingenieur in Electrical Engineering en een masterdiploma geneeskunde aan de Universiteit van Gent. Na het verkopen van zijn vorig ICT bedrijf Pronoia Ltd. leidt hij nu de R&D afdeling van Prior-IT. Hij is een ervaren softwaredeveloper met een specialiteit in grote netwerken met hoge privacy- en veiligheidsvoorwaarden. Hij heeft kennis van vele programmeertalen, waaronder PHP (o.a. Drupal), C ++, C # / .Net.

Eva Degraeuwe

COO
Eva Degraeuwe beëindigt momenteel haar masterdiploma in geneeskunde en heeft ervaring met Economie. Ze was ook enige tijd CEO van de non-profit BeMSA. Binnen Prior-IT focust Eva op verkoop en marketing. Ze is ook verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het bedrijf.

Dr. Thomas Tackaert

CFO
Thomas Tackaert heeft een masterdiploma in geneeskunde en specialiseert momenteel in urgentiegeneeskunde. Tijdens zijn studies maakte hij ook tijd vrij om vele beheersfuncties te beoefenen binnen voornamelijk non-profit organisaties. Binnen Prior-IT is Thomas verantwoordelijk voor het contact met externe partners en de klanten. Hij beheert ook de logistiek en de boekhouding.

Pieterjan

Android
Pieterjan behaalde een diploma toegepaste informatica aan de Hoge School van Gent en heeft kennis van webdevelopment met PHP (Drupal), Python (Flask) en Java (Spring). Bovenop zijn ervaring met web- en android development, heeft hij ook ervaring met Go, node.js en Linux systeemadministratie.

Robin

iOS
Robin heeft een bacheroldiploma in computerwetenschappen aan de Universiteit van Gent en heeft ervaring met elektrotechniek. Hij is enorm geïnteresseerd in de ontwikkeling van iOS smartphone applicaties. Hij heeft ook ervaring met webdevelopment met PHP, Java, JavaScript (angularjs en node.js) en gamedevelopment met OpenGL.

Timo

iOS
Timo, een burgerlijk ingenieur in computerwetenschappen aan de Universiteit van Gent, werkt voor Prior-IT aan de ontwikkeling van de iOS versie van Vapp. Hij heeft ervaring met SwiS en Objective-C, alsook een brede basis met webdevelopment met Java en PHP.

Milan

iOS
Milan studeert wetenschappen aan de Universiteit van Gent. Hij is ervaren in iOS development met PHP & Drupal en heeft goede kennis van en ervaring met Java, C en Python.

Rico

Web Development
Rico studeert geneeskunde aan de Universiteit van Gent en is een freelance webdeveloper. Door middel van stages en online lessen maakte hij zich ervaren met HTML5, CSS & PHP. Ook heeft hij ervaring met Java, JavaScript, Python en Visual Basic. Binnen Prior-IT richt Rico zich voornamelijk op de ontwikkeling en onderhoud van de websites voor zowel het bedrijf als de klanten.

Maxime

Backend

Maxime is momenteel bezig aan zijn bachelor informatica aan de Universiteit van Gent. Hij beheert de systemen van Prior-IT als systeemadministrator en onderhoudt actief de backend van EVapp. Hij kan vlot overweg met Java en Python, heeft ervaring met android en webdevelopment en is geïnteresseerd in automatisering en goeie programmeertechnieken. Alom een gierige leerling van nieuwe talen en technologieen.